logo transparend vojvodina uzivo

Licemerje sudije Majića: Ni da bekne o slučaju „Miketić“, al zato o kol centru SNS bruji na sav glas!

Školski primer licemerja! Sudija Majić ni da bekne o slučaju „Miketić“, al zato o kol centru SNS bruji na sav glas!

Sudija Majić, jedan od najglasnijih potpisnika „ProGlasa“, dokumenta koji daje političko-ideološku podršku tajkunskoj koaliciji Dragana Đilasa okupljenoj oko liste „Srbije protiv nasilja“ u više navrata oglasašao se povodom lažne afere „Kol centar“, ali ni jedan jedini put nije prokomentarisao slučaj „Miketić“.

– No, zanimljivo je da sudija Majić, koji je najmanje deset puta komentarisao kol centar SNS, nije ni jednom dao svoje cenjeno mišljenje o prekršajima Krivičnog zakonika u slučaju Miketić. Ako to nije dokaz stranačkog aktivizma, onda ja ne znam šta je stranački aktivizam – napisao je Krstić.

Inače, tajkunski mediji pod kontrolom opozicije i tajkuna Dragana Šolaka, od kol centra naprednjaka danima pokušavaju da naprave prvorazrednu političku temu, iako takvi centri postoje svuda u svetu.

O tome je govorio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić je za televiziju Pink izjavio da u kol centru SNS-a negde rade volonteri, jer su članovi stranke, a „negde plaćate ljude kao profesionalce“, kao i da „nije kažnjivo imati“ takve centre.

Podsetimo, na Majićeve tvrdnje da je prekršen zakon u slučaju kol centra SNS, reagovao je i potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Vladimir Orlić.

– Tajkunski tabloid u kampanji protiv predsednika Srbije: uvrede garnira „autoritetom“ – tipa koji je promašio sadržaj zakona o kom pametuje. A „stručno“ pustio ubice iz gnjilanske grupe. Još „stručnije“ krši kodeks redovno, kažu sudije. Ne samo duduk, već i dunster. I to: tajkunski – naveo je Orlić na platformi Iks.

Pročitajte još:

 

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.