Kula: Bronzana medalja za učenika Ekonomsko-trgovinske škole na „Gastro kupu”

etš-kula
KULA – Talentovani učenici Ekonomsko-trgovinske škole iz Kule: Filip Seman, Vasilije Roganović i Aleksandar Cerkunik, zajedno sa svojom mentorkom Slobodankom Pećaranin, s ponosom su predstavljali svoju Školu na prestižnom Međunarodnom takmičenju profesionalnih kuvara „Gastro kup Srbija”.

Filip Seman i Vasilije Roganović su svoj kulinarski talenat demonstrirali kroz pripremu jela od piletine, što je rezultiralo zasluženim osvajanjem diplome. U drugoj kategoriji, jela od testenine, Aleksandar Cerkunik je zasluženo osvojio bronzanu medalju.

Mentorka, Slobodanka Pećaranin, nije krila zadovoljstvo postignutim rezultatima svojih učenika. Kako ističe, njihov uspeh nije samo odraz kulinarskih veština, već i demonstracija usvojenog znanja i umeća na najvišem nivou.

Direktorka Ekonomsko-trgovinske škole, Tatjana Vještica, i nastavnik Bojan Omerović, svojom podrškom su bili oslonac učenicima tokom celog takmičenja. Njihova posvećenost i entuzijazam dodatno su podstakli timski duh i doprineli ukupnom uspehu škole na ovom prestižnom događaju.

Ovaj događaj ne samo da slavi kulinarsko umeće mladih talenata, već i potvrđuje da Ekonomsko-trgovinska škola neumorno radi na razvoju budućih lidera u svetu gastronomije.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.