Krčka se pola sata u sosu od povrća: Meso na francuski način

Ovo jelo je odličan predlog za ručak, a dovoljno je da poslužite samo sa parčetom hleba i salatom.

Sastojci:

500 g svinjskog buta
1 glavica crni luk
3 čena belog luka
1 crvena paprika
1 konzerva pasulja
1 konzerva pelata
1 kašičica slatke paprike
1 šolja pilećeg bujona
biber po želji
ulje za prženje

Priprema:

Meso isecite na kockice, pa propržite u tiganju. Dodajte iseckan beli i crni luk, paprike isečene na sitne kockice, kao i proceđen. Malo propržite, pa dodajte pelat, posolite i pobiberite. Sipajte bujon i dobro promešajte, pa kuvajte dok meso ne omekša, a to je nekih pola sata.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.