logo transparend vojvodina uzivo

Kobna greška hrvatskih huligana: Evo gde su ostavili vozila i šta je policija pronašla u njima

Istraga je u toku…

Jezive scene viđene su protekle noći na ulicama Atine, gde su navijači zagrebačkog Dinama, „Bed Blu Bojsi“ usmrtili 22-godišnjeg navijača AEK-a tokom brutalne tuče.

Ovaj tragični događaj odigrao se u „Novoj Filadelfiji, delu Atine u kojem se nalazi i „Opap Arena“, stadion AEK-a.

U danu nakoh haosa na ulicama Atine, grčki mediji bave se „uličnim ratom“. Tako Sport24.gr prenosi da je policija tokom utorka uklonila dvadesetak automobila i četiri kombija hrvatskih registracionih oznaka. Oni dodaju da su ih tu ostavili „krajnje desno nastrojeni navijači zagrebačkog Dinama“.

– Pre nego su započeli ubilačko divljanje u Novoj Filadelfiji, ostavili su svoja vozila u ulici Naraciotisis, iza stanice Irini, kod Kimi Avenije. Odatle su nesmetano naoružani nastavili do stanice „Pefkakij“, a zatim su se pešice, bez da ih je bilo ko zaustavio, stigli do stadiona AEK-a, gde je navijač smrtno izboden – stoji u tekstu grčkog portala.

Oni dodaju da su huligani ostavili lične stvari u kolima i najavljuju da će vozila biti ispitana.

-U hrvatskim vozilima huligani zagrebačkog Dinama ostavili su lične stvari, poput dukseva, sportskih torbi i patika, piva, pa čak i prenosivih frižidera. Tako da je njihov put do ubistva Mihalisa izgledao tako lako, kao turističko putovanje. Ispred vozila bila su bačena hrvatska piva, ali i voda – navode oni.

 

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.