logo transparend vojvodina uzivo

Kikinda izabrala predstavnike za manifestaciju „Ritam Evrope“

KIKINDA – U Kulturnom centru održana je audicija za predstavnika Grada Kikinde, na najvećoj muzičkoj manifestaciji za decu pod nazivom „Ritam Evrope“.

Tako će Ena Gogić, Ena Šošić, Iva Plemić i Milana Rajkov, predstavljati grad Kikindu u Zrenjaninu na ovom nacionalnom muzičkom takmičenju. Pokrovitelj učešća grada na manifestaciji je Grad Kikinda, a audiciji je prisustvovao i Mladen Bogdan, predsednik Gradskog parlamenta.

Foto: Vojvodina uživo

“Nama je veoma važno da mladi ljudi svoje znanje i umeće pokažu na što bolji način. Želimo da se tradicija nastupanja predstavnika našeg grada na ovom takmičenju nastavi, jer je u pitanju promocija umetnosti, ali i Kikinde“, rekao je Bogdan.

Pošle godine Kikindu su predstavljale Ena Gogić, Ena Šošić, Mima Menda i Milana Rajkov, sa pesmom na jermenskom jeziku.

“Iskustvo je bilo prelepo, osećaj je bio neverovatan, zbog čega sam se i ove godine prijavila. Druženje je bilo divno i preporučila bih svima da se prijave. I ove godine ćemo se potruditi da na najlepši način predstavimo naš grad“, dodala je Ena Gogić.

Na takmičenju u Zrenjaninu predstavnike će imati 25 lokalnih samouprava.

Foto: Vojvodina uživo

“Cilj nam je da kvalitet takmičenja bude što bolji“, prokomentarisao je Igor Karadarević, direktor televizijskog programa „Srbija u ritmu Evrope“.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.