Grad Kikinda uslišio želje najmlađih – otvoreno novo igralište u kraju sa najviše dece

KIKINDA – Gradonačelnik Kikinde Nikola Lukač, sa svojim saradnicima, prisustvovao je otvaranju novog dečjeg igrališta na uglu ulica Partizanska i Stevana Sinđelića.

Izgradnju igrališta, kao i nabavku opreme i postavljanje sprava, finansirao je Grad Kikinda sa tri miliona dinara. Igralište je izgrađeno na inicijativu stanovnika tog dela grada.

Foto: Vojvodina uživo

”Grad Kikinda želi da, slušajući želje građana, obraduje novim sadržajima sve stanovnike bez obzira na to u kom delu stanuju. Imajući u vidu da je svaki građanin potpisao peticiju za novo igralište, to nam je dalo dodatan podstrek da ovaj deo grada ulepšamo nekim novim sadržajima. Grad će nastaviti sa realizacijom ovog i sličnih projekata, a sve kako bismo ostvarili naš glavni cilj, a to je da što više dece imamo u našem gradu i mlade ljude vratimo posle studiranja u Kikindu”, rekao je gradonačelnik.

Foto: Vojvodina uživo

Građani trećeg rejona prikupljanje potpisa započeli su prošle .

Foto: Vojvodina uživo

”U ovom delu grada uvek je bilo mnogo dece. Peticiju su potpisali svi kojima smo predstavili projekat, predali smo je lokalnoj samoupravi i veoma smo zahvalni Gradu Kikindi na tome što nam je izašao u susret i izgradio igralište”, istakao je Dušan Santrač, jedan od inicijatora za izgradnju igrališta.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: