logo transparend vojvodina uzivo

Jezivi detalji smrti Grka: „Mihalis je pokušao da pobegne kad je video 150 neonacista iz Hrvatske“

Otkriveni novi jezivi detalji

Grčka je ostala u šoku posle tragičnih incidenata, koje su izazvali navijači zagrebačkog Dinama „Bed Blu Bojsi, a u kojima je život izgubio navijač AEK-a Mihalis Kacuris.

Nesrećni mladić je podlegao povredama, nakon što je uboden nožem u predelu ramena,a grčki mediji došli su do jezivih detalja sukoba.

Kako se navodi u tekstu, Mihalis je od ranog popodneva bio na stadionu „OPAP Arena“ u Novoj Filadelfiji, gde je došao kako bi kupio kartu za meč i video se sa prijateljima.

– Ostali navijači, bili su oko stadiona od 19 časova, i to nakon poziva vođa navijača da čuvaju stadion, jer su obavešteni o dolasku „Bed Blu Bojsa“. 

– Nesrećni momak je sedeo u kafiću u blizini stadiona oko 23 časa, kada se pojavilo oko 150 neonacističkih huligana zagrebačkog Dinama. Pokušao je da pobegne, kada je naleteo na „čopor“ ubica. 

– Tada je zadobio smrtonosnu ranu na ruci, koja je pogodila arteriju, što je rezultiralo nekontrolisanim krvarenjem, a kasnije je ustanovljeno da je imao i modrice na licu i glavi. U svedočenjima se navodi da je ranjen nožem tipa „karambit“, zakrivljenim nožem nalik onom kojim je ubijen i Alkis Kampanos – navodi se u tekstu grčkog portala.

Takođe, navodi se i da policija intenzivno radi na otkrivanju tačne lokacije ubistva, kako bi mogli da dođu do eventualnih snimaka video nadzora i potencijalnih svedoka, a sumnja se da se ubistvo desilo u ulici „Smirni“.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.