Spremite svežu salatu i imate odličan obrok bez mesa.
Sastojci:
1 glavica luka
1 kisela paprika
1/2 korena celera
1 veća šargarepa
1 manji komad duleka
1 manji krompir
100 g pirinča
suvi začin
biber
ulje
Priprema:
Na ulju ispržite na kockice luk, šargarepu, celer, papriku, komad duleka, krompur i na kraju opran pirinač. Dodati seckan peršun, kašiku začina, malo biber, pa naliti vodom da ogrezne i kuvati na tihoj vatre.
Fantastično, moj predlog jedite bez hleba.
Pročitajte još:
Ide voda na usta, fina, hrskava, mirisna, pica s kobasicama, bolja nego u restoranu
Kad nam dosadi “obična” pica, probajte ovaj delikates koji se lako priprema kod kuće. Pica sa kobasicama Sastojci: 180 g svinjske kobasice 4 kriške suve, masne slanine 8 jaja 400 g testa za picu 1 šolja gaude 1/2 šoljice crvenog luka 1/4 šolje peršuna so, biber Priprema: U većem tiganju propržite kobasice, slaninu i luk na […]
Opširnije
Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.