logo transparend vojvodina uzivo

Javna preduzeća opštine Ruma predstavila novu mehanizaciju

RUMA – Smotrom mehanizacije u centru Rume javna preduzeća “Komunalac” i “Vodovod” predstavili su sugrađanima rezultate rekordnih ulaganja Opštine Ruma u modernizaciju opreme, radnih mašina i vozila.
Foto: Opština Ruma

Rumska javna preduzeća su sada tehnički spremna da odgovore svim izazovima i uslovima rada, te će se intervencije sada obavljati daleko brze i efikasnije, istakla je predsednica Opštine Ruma Aleksandra Ćirić Bošković.

Foto: Opština Ruma

„Zahvaljujući velikim budžetskim ulaganjima, modernizovana je mehanizacija JP “Komunalac”, koja sada poseduje novu opremu poput auto-smećara, kamiona kipera, čistilica i drugih mašina. U cilju očuvanja zivotne sredine i stvaranja lepšeg, čistijeg, zdravijeg i zelenijeg okruzenja, realizovali smo nekoliko vaznih ekoloških projekata, a nabavka mehanizacije omogućava efikasno sprovođenje istih. Unapređena je i sluzba čistoće i zimska sluzbu, što omogućava da naše komunalne usluge budu na visokom nivou“, kazala je predsednica Opštine Ruma.

JP „Vodovod“ je takođe tehnički unapređen novim vozilima i mašinama koje značajno poboljšavaju efikasnost terenskog rada i smanjuju emisiju štetnih gasova.

Foto: Opština Ruma

Ova rekordna ulaganja će doprineti boljim uslovima za rad i boljem kvalitetu zivota za sve naše građane. Opština Ruma nastavlja da radi na modernizaciji javnih preduzeća kako bismo obezbedili lepše, čistije i zdravije okruzenje za sve nas, poručeno je sa smotre mehanizacije javnih preduzeća.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.