logo transparend vojvodina uzivo

Izgradnja sportske hale u Putincima u punom jeku

RUMA – Predsednica Opštine Ruma Aleksandra Ćirić Bošković obišla je radove na izgradnji nove sportske hale u sklopu OŠ “Dositej Obradović” u Putincima i uverila se da radovi teku predviđenom dinamikom. Opština Ruma ovaj veliki projekat realizuje uz veliku podršku Vlade AP Vojvodine.
Foto: Opština Ruma

„Sportska hala će mnogo značiti deci i meštanima Putinaca i svih okolnih sela, i mozemo biti ponosni što smo deo ovako vaznog projekta koji će doneti benefite kako sadašnjim, tako i mnogim budućim generacijama koje je budu koristile“, kazala je predsednica Ćirić Bošković.

Foto: Opština Ruma

Nova sala, dimenzija 55×35 metara, pruziće prostor od 40×20 metara idealan za različite sportske aktivnosti, počevši od rukometa, košarke, odbojke, i mnogih drugih sportova. Prizemlje će biti opremljeno svim potrebnim elementima poput svlačionica, kancelarija i ulaznog hola, dok će galerija sale sa tribinama pruzati udoban prostor za gledaoce i podršku našim mladim sportskim nadama. Ovaj objekat će biti izgrađen po najvišim standardima, sa kvalitetnim materijalima, termoizolacijom, modernim sportskim podlogama i keramikom prve klase.

Foto: Opština Ruma

„Meštani su prezadovoljni što će njihovo selo imati ovako modernu halu opremljenu najsavremenijom opremom i s nestrpljenjem očekuju kraj godine kada je zakazano otvaranje. Nastavljamo dalje sa radom na poboljšanju kvaliteta zivota u našoj opštini, pruzajući svim našim sugrađanima najbolje uslove za srećno odrastanje i aktivno bavljenje sportom“, poručila je predsednica Opštine Ruma.

 

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.