logo transparend vojvodina uzivo

Izmene na pojedinim deonicama puteva zbog radova

BEOGRAD – Na državnom putu I A reda broj 1, deonica petlja Orlovača – petlja Ostružnica, smer ka petlji Ostružnica, pre tunela Železnik, danas od 11 do 13 časova izvodiće se radovi na postavljanju vertikalne signalizacije, pa će za saobraćaj biti zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna traka, saopštilo je Javno preduzeće Putevi Srbije.
Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.
Na državnom putu I A reda broj 1, zona petlje Bubanj Potok, danas od 10 do 15 časova biće  izvođeni radovi na obeležavanju horizontalne signalizacije.
Saobraćaj će se odvijati otežano u dve trake na isključenju za Beograd iz pravca Niša, pri čemu će biti zatvarana, periodično, po jedna traka na isključenju za Beograd.
Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.
Na državnom putu I A reda broj 1, deonica petlja Orlovača – petlja Ostružnica, u smeru ka petlji Ostružnica, pre tunela Lipak, 22. avgusta od 8 do 14 časova biće izvođeni radovi na postavljanju vertikalne signalizacije.
Za saobraćaj će biti zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna traka, a radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.