Stanje na putevima i graničnim prelazima (21. avgust 2023.)

radovi na putu carina granica
SRBIJA – Turistička sezona je još uvek u toku a samim tim i količina automobila na najfrekventnijim putnim pravcima je povećana, zbog toga je potrebno da svi učesnici u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Auto-put E-75, zona petlje Batajnica, do 30.08.2023.g do 10č, radovi na rehabilitaciji vozne i zaustavne trake desne strane. Za saobraćaj je zatvorena desna strana petlje Batajnica smer, N. Sad – Beograd:
– u smeru ka Beogradu za saobraćaj su zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka, saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom suprotnog smera, kao i preticajnom saobraćajnom trakom u smeru kretanja.
– u smeru ka Novom Sadu saobraćaj se odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Auto-put E-75, petlja Merošina – petlja Doljevac, u smeru ka Doljevcu, radovi na rehabilitaciji mosta preko Krajkovačke reke. Za saobraćaj je zatvorena zaustavna saobraćajna traka, dok se saobraćaj odvija voznom i preticajnom trakom.

Auto-put E-70, petlja Adaševci – petlja Kuzmin – petlja Sremska Mitrovica, u zoni buduće petlje Kuzmin Zapad, zbog radova na izgradnji budućeg auto-puta Kuzmin – Sremska Rača, saobraćaj se odvija dvosmerno kolovoznom trakom smera Beograd – granični prelaz Batrovci u dužini od oko 1,3 km

Obrenovački put, u smeru ka Obrenovcu, od 18.08.2023.g, od 7 do 17č, svakog radnog dana i subotom, radovi na sanaciji klizišta “Duboko 3”.
Radovi će se izvoditi u desnoj saobraćajnoj traci, a saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila slobodnom saobraćajnom trakom i biće regulisan semaforima.
Planirani rok završetka radova je 25.08.2023.g.

Kraljevo (Jarčujak)Mataruška Banja, kod mesta Čibukovac 22.08.2023.g, od 7 do 16č, izvodiće se radovi na urezivanju induktivnih petlji za automatski brojač saobraćaja uz naizmenično propuštanje vozila.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije:
-na graničnim prelazima Preševo i Gostun, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 30 minuta,

Foto:mup.gov.rs/PrtSc

-na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 240 minuta,
-na graničnim prelazima Horgoš i Kelebija na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta.

Foto:mup.gov.rs/prtSc

-Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

 

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.