Izboden mladić u autobusu u Veterniku!

NOVI SAD – Motiv napada nije poznat, ali se pretpostavlja da se radi o nerešenim odnosima od ranije.

Nikola Ž. (19) izboden je sinoć u gradskom autobusu u Veterniku. Napad se dogodio oko 23 časa kod skretanja u novosadsku ulicu iz Ulice Ive Lole Ribara.

Prvo je došlo do svađe, a potom i tuče više lica, nakon čega je Nikola zadobio povrede oštrim predmetom. Nakon tuče njega je krvavog zatekao vozač autobusa koji je pozvao policiju i hitnu pomoć, a učesnici su pobegli u nepoznatom pravcu, pišu mediji.

Po rečima doktora Zorana Krulja, njihova ekipa primila je poziv u 23 časa i 16 minuta za pomenutu lokaciju, na licu mesta u svesnom stanju zatečen je mladić. On je nakon inicijalnog zbrinjavanja prevezen na odeljenje reanicmacije Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine na dalju dijagnostiku i lečenje. Na lice mesta stigao je veliki broj patrola policije, a u toku noći izvršen je uviđaj.

Motiv napada nije poznat, ali se pretpostavlja da se radi o nerešenim odnosima od ranije. Nikolino trenutno stanje za sada nije poznato. Kako smo saznali iz PU Novi Sad, istraga je u toku i poliicija intenzivno radi na otkrivanju svih okolnosti ovog slučaja. Za sada nisu mogli da nam daju više detalja o ovom događaju.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.