Žestoka tuča opozicionara u Apatinu (VIDEO)

APATIN – Dvojica viđenijih opozicionara iz Apatina, Dejan Bačić i Milorad Mrđa, žestoko su se potukli danas u sred centra Apatina, pred građanima koji su u šoku i neverici posmatrali ovo nasilno fizičko razračunavanje. 

U videu pogledajte surovu razmenu udaraca dvojice odraslih ljudi, koji su u Apatinu poznati po svom dugogodišnjem opozicionom delovanju, kroz razne političke partije i udruženja građana.

 

 

Dejan Bačić, pripadao je raznim udruženjima građana i političkim partijama, od Dosta je bilo do Udruženja građana “Bez straha”. Milorad Mrđa je takođe poznat po opozicionom delovanju i učešću u gotovo svim protestima protiv vlasti u Apatinu. Svoja neslaganja i sukobe očigledno vole da rešavaju i surovim fizičkim obračunima, u sred bela dana, na očigled svih, pa i najmlađih sugrađana. Svakako im nije važno da argumentovano prenesu svoje stavove, već posežu za najjačim “argumentom” udarcem u glavu i šutanjem.

Jedno je sigurno, da će posle današnje tuče građanima Apatina biti jasnije ko sve čini alternativu vlasti i kakvim se metodama ubeđivanja koriste opozicionari.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: