logo transparend vojvodina uzivo

Idealna boja za dom prema horoskopskom znaku

Često se dešava da u procesu useljenja ili renoviranja, baš odabir boje bude prepreka koju ne možemo da prevaziđemo. Tada biramo onu koja nam se najviše dopada prema aktuelnim trendovima, možda prema dostupnosti ili jednostavno prema osećaju.
Međutim, šta ako je idealna boja za nas zapisana među zvezdama? Da, da, baš među zvezdama. Astrologija kao nauka nam može otkriti tajne kosmosa, možda neke predikcije za naš životni put, ali i dati nam dozu inspiracije za uređenje doma.
Prema pravilima zodijaka, pravilno odabrana boja će pospešiti energiju prostora, podići atmosferu na viši nivo i samim tim emocije u našem domu, savetuje maximapaints.com. Ako ne verujete u ovu nauku, možete pokušati sa idejama, jer je eksperimentisanje uvek dobrodošlo kad su boje u pitanju.
Vatreni znaci i boje
Vatreni znaci u horoskopu su Ovan, Lav i Strelac. Ovi znaci su predstavljeni kao pravi vizionari pa kada govorimo o bojama, ovde je poželjna doza smelosti. Ovan, Lav i Strelac rođeni su hrabri i zato se preporučuju nijanse i kombinacije koje nisu svakidašnje.
Možete se opredeliti za crvenu boju kao noseću, jer je to u potpunosti vaša boja. Ono što bi vam takođe odgovaralo prema horoskopu su intenzivne nijanse. Bilo šta bledo, nije vaš izbor. Smaragdno zelena, jarko ljubičasta ili možda hrabra crna su iskrena preporuka.
Vodeni znaci i boje
Škorpija, Ribe i Rak spadaju u vodene znake. Za predstavnike vodenih znakova važi da su maštoviti, vole slobodu i cene intuiciju. Predlog je jedan pravi slobodarski pristup bojama prema osećaju. Pre samog odabira, prepustite se inspiraciji tako što ćete ispitivati boje oko sebe i zamišljati ih u prostoru.
Ako ova tehnika ne bude plodonosna, odaberite plavu, jer ova boja će vam sigurno odgovarati. Morski kod su vam dodelile zvezde i zato nema sumnje u ovom slučaju.
Vazdušni znaci i boje
Vodolija, Blizanci i Vaga spadaju u vazdušne horoskopske znake. Njih opisuju kao znatiželjne, ali i kao one koji su prema horoskopu u potpunosti naklonjeni umetnosti. Kreativnost je vaše drugo ime ako ste pripadnik nekog od ovih znakova i zato dozvolite svojoj mašti da bude u svom punom sjaju.
Kombinujte zanimljive boje kao što su žuta i siva, ili zelena i narandžasta. Odaberite dve nijanse iste boje i budite u skladu sa kreacijom prostora. Svoj dom ispunite umetničkim delima, jer je umetnost vaše prirodno okruženje.
Zemljani znaci i boje
Bik, Devica i Jarac su predstavnici zemljanih znakova. Ovi znaci su ljubitelji klasike i poštuju tradiciju. U skladu sa tim, predlog je da birate uvek aktuelne kombinacije za svoj dom.
Vanvremenska šema boja koja podrazumeva belu i crnu, ili možda neutralni tonovi su dobri predlozi. Zvezde kažu da se predstavnici ovih znakova dobro osećaju u okruženjima koja su jednostavna, ali efektna, pa možete sebi dozvoliti po neki izlet sa bojama u vidu kućnih aksesoara u jarkim nijansama.
Ako ste veliki ljubitelj horoskopa, sigurni smo da ste upoznati sa činjenicom da u određenom momentu podznak je taj koji postaje važniji od horoskopskog znaka. Ovaj vodič možete koristiti kao smernice i prema svom podznaku.
Ono što je važno da imate na umu je da horoskop može biti zabavan, ali on ne određuje ultimativno naše postojanje. Igrajte se inspiracijom i percepcijom, jer boje su igra. U preseku horoskopa, mašte i namene prostora se krije boja idealna za vaš dom.

Pročitajte još:

 

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.