I današnji „Humanitarni ponedeljak“ namenjen je Lenki Lazarević

Lazarević
NOVI SAD – Prethodni ponedeljak u okviru akcije „Humanitarni ponedeljak“ koja je bila namenjena za Lenku Lazarević.

Prikupljeno je 30.580,00 dinara za Lenku Lazarević, s obzirom da je prikupljen iznos manji od 60.000,00 dinara, Pravilnikom o uslovima i načinu sprovođenja akcije zbog loših vremenskih prilika predviđa se ponavljanje akcije narednog ponedeljka, te će se akcija prikupljanja sredstava ponoviti danas 05. juna.

Ulaz na plažu se neće naplaćivati, a kartu će zameniti dobrovoljni prilozi posetilaca u skladu sa njihovim finansijskim mogućnostima. Kutije u koje će građani moći da prilože pomoć biće postavljene uz kapije Štranda od 8 do 19 časova.

Lazarević
Foto: JKP „Gradsko zelenilo“

Lenki je sa deset meseci otkrivena akutna limfoblastna leukemija. Nakon 9 meseci intenzivnog bolničkog lečenja i terapije održavanja, bolest se nažalost vratila. Jedina nada za potpuno izlečenje je hitna transplantacija koštane srži. Da bi se to ostvarilo potrebno je prikupiti sredstva u iznosu od 300.000 eura za njeno dalje lečenje i transplantaciju koštane srži u inostranstvu.

S obzirom da je vreme ključno u ovoj borbi, pozivamo Novosađane koji su u mogućnosti, da i pored akcije Humanitarni ponedeljak pomognu Lenki uplatom na sledeće žiro račune:
Dinarski račun – UniCredit Banka 170001081914100087

Devizni račun: Unicredit bank Serbia JSC, IBAN: RS35170001081914100184, SWIFT:BACXRSBG.

Ovim putem obaveštavamo sugrađane, koji imaju potrebe za ovakvom vrstom pomoći, da svoje zahteve mogu doneti na glavnu blagajnu Štranda.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: