logo transparend vojvodina uzivo

Gradonačelnik Simo Salapura ličnost godine u oblasti politike u akciji lista “Zrenjanin”

ZRENJANIN – Tradicionalna akcija lista “Zrenjanin” za izbor ličnosti godine završena je proglašenjem najuspešnijih, na svečanosti održanoj ovog vikenda u Narodnom pozorištu “Toša Jovanović”.

Na adresu lista “Zrenjanin” proteklih je meseci pristiglo 5.170 glasačkih kupona, na kojima su čitaoci birali ličnosti godine u osam oblasti – politika, privreda, poljoprivreda, mediji, kultura, prosveta, medicina i humanitarni rad. Proglašeni su takođe i sportisti godine, u nekoliko kategorija, a svima se, na početku skupa, obratio direktor NIP Zrenjanin i glavni i odgovorni urednik lista „Zrenjanin“ Dalibor Bubnjević.

U oblasti politike, ubedljivo najviše glasova čitalaca lista (2025) dobio je gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura.

Zahvalivši se svima koji su mu ukazali poverenje i ove godine, istakao je da “ovo priznanje ne smatra titulom ili diplomom, već svojevrsnim sudom javnosti, koja svakodnevno ocenjuje ne samo naš rad, već sve ono što činimo, i kao komšije i kao sugrađani, da unapredimo bilo koju oblast života i rada u našem gradu”.

– Pozivam i sve druge najuspešnije ličnosti, i sportiste godine, da nastave u narednom periodu da unapređuju sebe, oblasti kojim se bave, sportisti da osvajaju što više medalja, a mi ćemo se, kao grad, potruditi da unapredimo uslove kada su u pitanju sve ove oblasti, jer samo tako možemo da učinimo da Zrenjanin bude još bolje mesto za život – kazao je gradonačelnik, koji se, na kraju svečanosti, i zahvalio u ime svih dobitnika priznanja “Ličnost godine”.

 

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.