Grad ponosan na rad bezbednosnih službi i Komunalne milicije

NOVI SAD – Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević uručio je zahvalnice pripadnicima Policijske uprave u Novom Sadu, Vatrogasno-spasilačke brigade i Komunalne milicije koji su prilikom obavljanja zadataka iz svog delokruga iskazali visok stepen profesionalizma i posvećenosti.

Foto: Instagram/milosvucevic_gradonacelnik

Novčanu nagradu, na predlog pretpostavljenih, dobilo je šestoro policajaca i petoro vatrogasaca, a dvoje komunalnih milicionara dobilo je lap-top računare.

Foto: Instagram/milosvucevic_gradonacelnik

– Hvala vam na svemu što ste učinili u 2021. godini. Vaš posao je specifičan i mnogi ne bi mogli da ga rade i ne bi smeli toliko da rizikuju. Zahvalni smo na svim akcijama otkrivanja krivičnih dela i pronalaženja počinilaca, a posebno na spasavanju ljudskih života. Ponosan sam na grad koji ima ovakve bezbednosne službe i Komunalnu miliciju i zadovoljan što država ima snage da popravlja vaš materijalni položaj. Međutim, svestan sam da zaslužujete još mnogo više i svi zajedno ćemo raditi na tome da stvorimo dobar ambijent u kojem mogu da rastu plate. Čestitam vam predstojeće praznike, da budete zdravo i dobro, da nas čuvate, ali i da imate što manje posla. Svako ko je dobronameran vidi da postoji napredak na polju bezbednosti. Policija je mnogo angažovanija i efikasnija, iako su izazovi veliki. Ponosan sam na sve vas i ne dam da vas kritikuju, jer vi ste naši heroji – istakao je gradonačelnik Vučević.

Foto: Instagram/milosvucevic_gradonacelnik

U ime nagrađenih obratio se pomoćnik načelnika Policijske uprave u Novom Sadu Momčilo Sovilj.

Foto: Instagram/milosvucevic_gradonacelnik

– Ova priznanja su zasluga svih naših kolega koji danonoćno rade na terenu kako bi grad bio bezbedan. Trudićemo se da budemo još efikasniji i zahvaljujemo se gradonačelniku na podršci – naglasio je Sovilj.

Foto: Instagram/milosvucevic_gradonacelnik

Zahvalnice su uručene policajcima Momčilu Krsmanoviću, Momčilu Sovilju, Mirku Šarcu, Mitru Tubinu, Vladimiru Trivunoviću i Đuri Radmanu. Nagrađeni su i Dejan Ostojić, Radivoj Popov, Dragan Perić, Dejan Pavkov i Rakić Marko iz Vatrogasno-spasilačke brigade, kao i komunalni milicionari Jovana Dobrojević i Radomir Vuković.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: