GPS U SLUŽBENIM KOLIMA KOJIMA JE DANKA UBIJENA OTKRIO KRETANJE UBICA NAKON ZLOČINA? Telo male Danke bacili za pola minuta?!

BOR – Dvojica radnika JKP Vodovod sumnjiče se da su nakon što su udarili službenim vozilom Danku Ilić (2) dete su pokupili i bacili na deponiju.

Kako se saznaje, oni su od početka bili osumnjičeni, ali su se čekali rezultati DNK analize i drugi materijalni dokazi.

Vozilo u kojem su bili osumnjičeni S. J. i D. D. ima sistem za praćenje pa su preko njega utvrdili da su je bacili na deponiju, nekoliko kilometara od mesta gde su udarili devojčicu.

– GPS je pokazao da su se pola minuta tamo zadržali – kaže izvor Blica.

Podsetimo, u automobilu su pronađeni tragovi krvi, nakon čega je urađena DNK analiza i potvrđen identitet nestale Danke Ilić.

– Po planu rada preduzeća, bilo je poznato ko je vozio automobil u kritično vreme, proverom baznih stanica, to je i potvrđeno. Osumnjičeni su privedeni i odmah priznali ubistvo – kaže izvor.

Ranije danas su pronađeni tragovi krvi na automobilu forenzičkom istragom i na osnovu toga su privedene dve osobe.

Policija je uhapsila dve osobe koje su izvršile ubistvo male Danke Ilić i koje su priznale zločin, potvrdio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

– Imamo loše vesti za Danku… Policija je uhapsila dva lica koja su, ako dobro razumem koja su izvršila ubistvo male Danke. Kako shvatam priznali su delo – rekao je Vučić i dodao da vode policiju do mesta gde su bacili telo.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.