Monstrum hteo da iskopa Danku i prebaci je na svoje imanje! Jezivo otkriće: Planirao da telo devojčice zakopa kod štale!

Jedan od ubica male Danke Ilić (2) planirao je da iskopa telo devojčice iz deponije i prebaci je na svoje imanje.

Dvojica radnika Javnog komunalnog preduzeća ”Vodovod” Bor S. J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot su priznali izvršenje zločina, a ono što su uradili je zastrašujuće.

– Njih dvojica su bili pijani. Oni su se uplašili zato što su pod dejstvom alkohola vozili službeni automobil. Devojčica je bila živa kada su je udarili. Jedan od njih je izašao iz automobila i golim rukama zadavio Danku. Ona je ležala na putu i plakala, a on je bez trunke savesti udavio, ubacio u gepek i posle su je bacili na deponiju – rekao je glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

Međutim, to nije sve, pošto je jedan od njih, kada je video da se policija digla na noge i da cela Srbija traži malu Danku, imao je nameru da prebaci telo.

 Jedan od njih je rekao da će telo male Danke da iskopa i sakrije u svoje selo koje se nalazi 36 km od Bora. Da će telo da zakopa pored štale, pored stajskog đubriva. Dogovarali su se kako da prikriju tragove. Kao radnici komunalnog preduzeća nisu bili sumnjivi. Psi koji su obučeni su pretražili tu lokaciju, prema detaljima iz istrage, devojčica nije tamo. Pretpostavlja se da je i dalje na deponiji, traga se i dalje za njom – rekao je Vučićević.

 

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.