Politički protest ispred Skupštine: Opozicija preko ulice pokušava da se dočepa vlasti (FOTO)

BEOGRAD – Skup opozicionih partija ima za cilj rušenje vlasti, kako bi se dočepali fotelja i nastavili sa pljačkom i rasprodajom Srbije kao što je to bio slučaj od 2000. do 2012. godine.

Poslanici grupa Ujedinjeni, Narodna stranka, Zeleno-levi klub, Moramo-Zajedno i Demokratske stranke okupljaju se ispred Skupštine Srbije na protestu političkih partija.

Skup opozicionih partija ima za cilj rušenje vlasti, kako bi se dočepali fotelja i nastavili sa pljačkom i rasprodajom Srbije kao što je to bio slučaj od 2000. do 2012. godine.

Ko su organizatori protesta?

Potpisnici zahteva za protest su opozicioni političari: Miroslav Aleksić, Srđan Milivojević, Marinika Tepić, Nebojša Zelenović i Biljana Đorđević.

Dolaze i ostali opozicionari

Na protest su došli i Dragan Đilas, Boris Tadić, Zoran Kesić, Radomir Lazović, Zoran Lutovac, Marinika Tepić i Dragan Bjelogrlić…

Foto: PrtSc
Foto: PrtSc
Foto: PrtSc
Foto: PrtSc
Foto: PrtSc

Opozicionari koji su organizovali protest ponovo su se sklonili iz prvih redova. Oni se ponovo ne usuđuju da se pojave pred okupljenim ljudima, Tako su se i na prošlom protestu sakrili iza glumaca.

Foto: PrtSc

Nogo stigao na protest

Srđan Nogo, koji je napoznatiji po pozivima na vešanje političkih protivnika, prvi je stigao na protest opozicije u Beogradu.

Foto: PrtSc

Na protestu i rasčinjeni monah koji napada SPC

Opozicija poziva na ubistvo predsednika Srbije

Na protestu koji organizuju političari opozicije istaknuta je obešena lutka sa likom predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Foto: PrtSc

Teoretičarka zavera na protestu opozicije

Na protest opozicije u Beogradu stigla je i poznata teoretičarka zavera i redovna gošća Happy televizije Mila Alečković.

Foto: PrtSc

Podrška Kijevu i Zelenskom

Pristalice opozicije blokirali su saobraćaj ispred Narodne skupštine u Beogradu.

Tokom poslednjih protesta opozicije zabeležen je veliki broj incidenata, tuča, kao i napad na policiju.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: