Gde se nalazi najskuplji stan u Novom Sadu?

NOVI SAD – Da su cene nekretnina otišle u nebesa više nije novost ali Novosađane je ipak zatekao oglas za prodaju stana od 183 kvadratna metra za 1.050.000 evra.

Cena kvadrata ove nekretnine iznosi preko 5.700 evra što je ovu stambenu jedinicu učinilo trenutno najskupljim stanom na tržištu u vojvođanskoj prestonici.

I sam oglašivač iz jedne novosadske agencije za promet nekretnina kaže da je to “najekskluzivnija ponuda prodaje stana u Novom Sadu u ovom trenutku”.

Reč je zapravo o penthaus stanu u Pupinovoj palati u centru Novog Sada koji prema rečima prodavca nudi “ulitimativni nivo luksuza u svakom pogledu”.

– Ulaz u stan direktno iz lifta. Tri spavaće sobe plus dnevni boravak. Master soba sa sopstvenim kupatilom. Još jedno kupatilo posebno, plus dva toaleta. Plafoni visine 3m. Terase sa pogledom na centar Novog Sada, na Frušku goru i na novosadsku sinagogu. Više vrsta grejanja – gradsko, toplotna pumpa, kamin. Terasa sa đakuzijem. Kompletan unutrašnji izgled stana je projektovan od strane poznatih stručnjaka za enterijer. Stan se prodaje kompletno opremljen nameštajem i dva garažna mesta u suterenu zgrade – navodi se u opisu oglasa.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: