logo transparend vojvodina uzivo

Festival potpomognute oplodnje 25. septembra u Beogradu

beba
BEOGRAD – Četvrti međunarodni Festival potpomognute oplodnje pod sloganom „Za više beba“, održaće se 25. septembra u Beogradu, saopštilo je danas Udruženje Šansa za roditeljstvo.

Cilj održavanja festivala jeste da svima koji žele potomstvo, a imaju poteškoće sa začećem, približi proces lečenja neplodnosti i procedure potpomognute oplodnje.

Saveti na tu temu biće dostupni na mnogobrojnim diskusijama, kao i individualnim besplatnim konsultacijama sa lekarima iz Srbije, kao i stručnjacima iz mnogih evropskih zemalja, Makedonije, Grčke, Turske, Češke i Rusije.

Svoja mišljenja i iskustva, kao i besplatne korisne savete podeliće ginekolozi, hematolozi, urolozi, embriolozi, psiholozi, endokrinolozi, budući da lečenje neplodnosti zahteva multidisciplinarni tim lekara.

Na festivalu će biti prikazana „Laboratorija uživo“, simulacija IVF laboratorije, u kojoj će prisutnima biti pojašnjena procedura vantelesne oplodnje, zamrzavanja embriona, kao i posmatranje kretanja spermatozoida pod mikroskopom.

Kao i prethodnih godina, uz pomoć psihologa, prisutni će imati priliku da iskažu svoje emocije kroz emotivne priče, poruke i crteže.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.