Energetska konferencija “Seenergy 2023” u Novom Sadu 2. i 3. oktobra

NOVI SAD – Regionalna energetska konferencija “Seenergy 2023” održaće se 2. i 3. oktobra u Novom Sadu, a kako je najavljeno istraživaće se teme od značaja za privredu, industriju, državna i finansijska tela, kao i građevinarstvo i lokalne samouprave.

Ovu konferenciju organizuje Nacionalna asocijacija za biomasu “SERBIO” uz institucionalnu podršku Privredne komore Srbije, a učesnici na konferenciji su predstavnici renomiranih i uspešnih kompanija u svojim oblastima poput Viessmann, Henkel, Siemens, ABB, Schneider Electric, Energy Net, Green Balancing Group, NIS, Mol Srbija, Erste banka, CWP Global, Rimac Energy, EneL PS, Energotehnika Južna Bačka, Triglav, Globos osiguranje, Marsh osiguranje, ACB osiguranje, Gecić advokatska kancelarija, CMS kancelarija, Charge & GO, AskUs, 360 Mobility, Stark Energy.

Takođe, kako je najavljeno iz PKS, u diskusiji na panelima učestvovaće predstavnici ambasada, državnih i međunarodnih organizacija i to Ambasada Brazila, Ministarstvo rudarstva i energetike, Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Ministarstvo za javna ulaganja, Elektropriveda i Elektrodistribucija Srbije, EBRD i GIZ.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: