Državni sekretar Marko Kešelj uručio sportsku donaciju učenisima OŠ “Bratsvo” u Aradcu

ZRENJANIN – Državni sekretar u Ministarstvu sporta Marko Kešelj, posetio je  naseljeno mesto Aradac i tom prilikom uručio sportske rekvizite učenicima Osnovne škole “Bratstvo” Aradac.

Tom prilikom dobrodišlicu su mu poželeli zamenik gradonačelnika Saša Santovac, kao i predstavnici Sportskog saveza grada Zrenjanina i Mesne zajednice Aradac.

“Zrenjanin je 2021. godine poneo titulu Evropskog grada sporta, jer je grad sportova i šampiona. Poseta državnog sekretara Kešelja, jasno pokazuje našu opredeljenost da ulažemo u decu i mlade, a i ova fiskulturna sala u Aradcu je jasan pokazatelj da i u naseljenim mestima ima mogućnosti za bavljenjem sporta. Želim da se zahvalim ljudima iz Aradca, koji svojim aktivnostima doprinose da deca mogu da se bave sportom, a niz klubova koje imamo u ovoj sredini je jasan pokazatelj za to i želimo da se tako i nastavi”, poručio je tom prilikom zamenik gradonačelnika.

Santovac je takođe istakao da će Grad Zrenjanin nastaviti da pruža maksimalnu podršku svim klubovima u naseljenim mestima.

“Deca treba da se bave sportom, jer je upravo sport ključ zdravlja i pravilnog rasta i razvoja naše dece”, dodao je on.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.