Potpredsednik FSS Branislav Nedimović uručio sportsku opremu fudbalskim klubovima u Banatskom Despotovcu i Botošu

ZRENJANIN – Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Branislav Nedimović juče je boravio u Zrenjaninu i tom prilikom posetio fudbalske klubove „Mladost“ u Banatskom Despotovcu i „Omladinac“ u Botošu.

Ove posete su bila prilika da se klubovima uruče donacije u vidu kompletne sportske opreme, lopti i dresova, a organizovane su u sklopu akcije podele opreme amaterskim sportskim klubovima, koju realizuje Fudbalski savez Srbije.

Takođe, primopredaji opreme su prisustvovali predstavnici FK “Mladost” i FK “Omladinac”, predsednik Fudbalskog saveza grada Zrenjanina Velibor Mladenovići i predsednik Organizacije fudbalskih sudija grada Zrenjanina Ivan Mikalački.

“Ovom posetom je nastavljena akcija Fudbalskog saveza Srbije i klubovima uručena donacija, vredna sportska oprema u vidu dresova i lopti, koja im mnogo znači. Zahvaljujem na tome potpredsedniku nacionalnog fudbalskog saveza i drago nam je što smo imali priliku da ga ugostimo u Banatskom Despotovcu“, prokomentarisao je posetu Branislava Nedimovića Velibor Mladenović, predsednik Fudbalskog saveza grada Zrenjanina.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.