logo transparend vojvodina uzivo

Društvene mreže bruje o manijaku iz Priboja: Visok muškarac sa kapuljačom čeka da žene ostanu same, pa upada u stanove

PRIBOJ – „Ja sam sama bila sa bebom i upao je u hodnik“, kaže jedna od žena koja se susrela sa napadačem.

 

Nekoliko dana unazad žene u Priboju žive u strahu jer se, prema rečima stanovnika, u ovoj opštini pojavio visok muškarac sa kačketom i kapuljačom na glavi koji pokušava da uđe u kuće, a kod nekih je, kako navode, ulazio i u stanove, a kada bi zatekao nekog u hodniku, pobegao bi.

Prema rečima žena koje su imale priliku da se susrtenu sa njim dotični muškarac ne bira ni vreme, ni mesto, viđen je i ujutru i uveče, ali ono što se često dešavalo, uglavnom je dolazio na vrata žena koje žive same ili nedugo pošto bi im suprug odlazio na posao. Pribojci su u strahu jer nisu sigurni, da li se radi o voajeru, egzibicionisti ili provalniku.

– Ja sam sama bila sa bebom i upao je u hodnik, iz razgovara sa drugima shvatili smo da je isto pokušao još nekoliko puta. Nije nam svejedno i strah nas je da ostanemo same u kućama – kaže za RINU žiteljka Priboja.

Ova vest aktuelizovala je priču od letos, kada su meštanin Banjskog čamca skoro dva meseca živeli u panici, jer se u njihovom kraju pojavio sličan uljez.

– Krajem leta i početkom septembra kada su đaci polazili u školu pojavio se manijak, čovek nepoznat, i kod komšinice se popeo na terasu, kada ga je ona spazila pobegao je. Kasnije se ponovo pojavljivao u Banjskom čamcu, u više navrata i vrteo je oko istih kuća. Meštani su mu pravili zamke i zasede, u nameri da ga uhvate, ceo Banjski čamac digao sa na noge ali bezuspešno. Uključila se bila i policija, međutim on je bio očigledno mudriji od svih i izbegao je zamke – kaže jedan od žitelja Banjskog čamca.

On tvrdi, da neznanac nije bio nasilan te da nije pravio štetu, već je samo plašio meštane, uglavnom pripadnice lepšeg pola.

– Hvatao je za kvake vrata, gde je bilo otključano ulazio je u kuće, ali bi bežao čim bi bio primećen. Svi meštani su bili u strahu, policija je non stop patrolirala ovim naseljem. Sumnjamo da je reč o psihički bolesnom čoveku – dodaju meštani.

Nije poznato da li je uljez sa Banjskog čamca isti onaj, kojeg ovih dana prijavljuju građani Priboja da ga viđaju u gradskom jezgru.

Prema nezvaničnim saznanjima, poslednji slučaj nije prijavljen policiji a cela priča je i aktuelna samo na društvenim mrežama, preko kojih se građanim šalju apeli da budu oprezni i zaključavaju vrata kuća i stanova.

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.