Drama uoči smrti kraljice; Čarls: „Megan nije dobrodošla“

Kralj Čarls je rekao princu Hariju da ne dovodi svoju suprugu Megan Markl u dvorac Balmoral, dok su on i drugi članovi kraljevske porodice putovali kako bi bili pored kraljice Elizabete u poslednjim trenucima, prenosi Dejli Mejl.

Kako prenose britanski mediji, uoči smrti kraljice Elizabete Druge, došlo je do male drame, a glavni akteri su bili vojvoda i vojvotkinja od Sakseksa.

Pre svega, bila je slučajnost da su Hari i Megan bili u Britaniji kad se stanje kraljice pogoršalo, što ih je poštedelo višesatnog leta preko Atlantika.

Uprkos nesuglasicama poslednjih godina, princ Hari je uvek bio privržen svojoj baki i imali su odnos pun ljubavi i topline.

Kako prenosi „The Sun“, princ Hari je bio u Frogmoru kada je dobio poziv od svog oca, kralja Čarlsa III, koji ga je zamolio da ne dovodi Megan u Škotsku.

„Čarls je rekao Hariju da nije primereno da Megan bude u Balmoralu u tom trenutku velike tuge“, rekao je izvor za „The Sun“.

„Rečeno mu je da ni Kejt ne ide, i da će poseta biti ograničena samo na članove najuže porodice“, rekao je izvor i dodao: „Čarls je posebno naglasio da Megan nije dobrodošla.“

Dejli Mejl spekuliše o tome šta se zaista desilo ovom prilikom. Dok neki tvrde da Hari i Megan nisu znali da ni Kejt neće biti u Balmoralu, pa su se složili sa odlukom da ni Megan ne ide u dvorac, drugi kažu da je njeno prisustvo bukvalno zabranjeno uz argument da nije Kejt Midlton neće biti tamo.

Neki mediji navode da Hariju nije bilo dozvoljeno da uđe u avion koji je odvezao Vilijama, Edvarda i Endrua do Balmorala, piše Miror.

Podsetimo, princ Hari nije stigao da se pozdravi sa kraljicom Elizabetom Drugom, već je stigao u Balmoral nekoliko sati nakon što je kraljica preminula.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.