Drama u Atini se nastavlja: Policija juri navijače Dinama po jednom hotelu

Grci se nadaju da će se sve brzo razrešiti

Nastavlja se haos u Atini. Dan nakon što je mladić star 29 godina ubijen u jezivoj tuči u naselju Nea Filadelfija, grčka policija ovog utorka po grčkoj prestonici lovi navijače zagrebačkog Dinama koji su u bekstvu.

Trenutno u jednom hotelu u centru Atine vlada prava drama, pošto je policija locirala huligane koji odbijaju da se predaju nadležnim organima.

Hrvati su naoružani noževima i ne žele da se predaju. Trenutno su trojica privedena prema pisanju grčkog javnog servisa ERT, dok su ostala još desetorica, ali oni ne žele da budu lišeni slobode bez otpora.

Mediji javljaju da je policija sa svih strana opkolila hotel i da juri huligane po spratovima. Grci se nadaju da će se akcija završiti uspešno.

Policija u Grčkoj je danas na meti mnogobrojnih kritika, a brzom reakcijom smenjeno je ukupno sedam načelnika policije posle nemilih scena i ubistva koje se desilo u centru Atine.

Zbog svih dešavanja, utakmica između AEK-a i Dinama iz Zagreba je odložena i neće se odigrati večeras, dok je sutrašnji meč između Panatinaikosa i Olimpika iz Marselja sada pod nadzorom UEFA.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.