Dopuna konkursa Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice objavljenog 12. jula 2023. godine

VOJVODINA – Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice 12. jula 2023. godine, objavio je konkurs za finansiranje i sufinansiranje rekonstrukcije, adaptacije, sanacije, investiciono i tekuće održavanje školskih objekata u vrednosti od 400 miliona dinara, i to 320 miliona na nivou osnovnog obrazovanja i vaspitanja i osamdeset miliona na nivou srednjeg obrazovanja i vaspitanja.

Iako je prvobitno predviđeno da je minimalan iznos sredstava na koji ustanove mogu da konkurišu deset miliona dinara sa uračunatim PDV-om, usled elementarnih nepogoda koje su pogodile naš region i izazvale veliku materijalnu štetu na zgradama obrazovnih ustanova na teritoriji AP Vojvodine, odlučeno je da se ranije objavljeni konkurs dopuni, tako da sada škole koje su pretrpele štetu mogu da konkurišu i ukoliko su im potrebna sredstva u iznosu manjem od deset miliona dinara s PDV-om.

Rok za podnošenje prijava jeste 11. avgust 2023. godine, a prioritet prilikom dodele sredstava na pomenuti konkursu imaće ustanove obrazovanja koje su pretrpele štetu kao posledicu vremenske nepogode.

Više informacija o uslovima konkurisanja zainteresovani mogu pronaći na sajtu Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice, u odeljku pod nazivom Konkursi, kao i putem sledećih brojeva telefona: 021/487 4614, 021/487 4036 i 021/487 4336.

Obrazac upitnika s prilozima nalazi se na sajtu pomenutog sekretarijata: www.puma.vojvodina.gov.rs.

Ova vest je deo projekta “Jedno mesto za sve vesti” koji je sufinansirao Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama, koji je dodelio sredstva.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.