Deveta Međunarodna konferencija ”Mekst” od 25. do 27. novembra u Novom Sadu

NOVI SAD – Međunarodna konferencija studenata turizma i hotelijerstva „MEKST“ ove godine se održava deveti put i to od 25. do 27. novembra u Novom Sadu.

Svečano otvaranje Konferencije biće održano u subotu 26. novembra 2022. godine, sa početkom u 09.45 časova u Hotelu „Park“.

Osam do sada održanih Konferencija okupilo je više hiljada učesnika, a i ove godine grad Novi Sad će biti mesto koje će okupiti studente iz celog regiona na jednom mestu.

Sticanje novih saznanja iz oblasti turizma, hotelijerstva i marketinga za mlade lidere, i one koji to žele da postanu, ali i razmena iskustva, povezivanje i druženje, su osnovni motiv na kojima se zasiva pokretanje konferencije MEKST.

Studenti i mladi lideri će i ove godine imati priliku da na predavanjima čuju, šta je to što nose novi trendovi iz oblasti turizma, hotelijerstva i marketinga.
Učesnici će imati priliku da čuju međunarodne stručnjake i steknu znanja, koja ne bi mogli da dobiju u okviru studija na svojim fakultetima.

Organizatori konferencije su Udruženje „Fortuns“ uz saradnju sa Prirodno-matematičkim fakultetom iz Novog Sada i „BIT Events“ agencijom.

Detaljne informacije i program Konferencije možete pogledati ovde.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: