Dečija predstava „Giga Razbribriga“ u zrenjaninskoj Gradskoj bašti

ZRENJANIN – U okviru dečijeg programa manifestacije „Banatska bajka“ u četvrtak, 17. avgusta sa početkom u 19 časova u Gradskoj bašti biće izvedena predstava „Giga Razbribriga“, a ulaz je slobodan.

Predstava je urađena u produkciji Velikog teatra iz Jagodine po tekstu Elizabete Georgiev, u režiji Petra Mitića, a ulogu Gige Razbribrige dečijeg superheroja tumači Bojan Miloradović.

„Giga Razbibriga nije običan super heroj. On je neobičan i tako neobičan je supersoničniji od svih super heroja. Pomalo nesiguran, pomalo smotan, pomalo uplašen, pomlo super hrabar, uvek spreman da pritekne u pomoć i da razbije svaku brigu… To vam je glavom i bradom Giga Razbibriga! Razbijanje dečijih briga nije ni malo lak posao, pa Giga to radi pažljivo, mudro, oprezno i posvećeno, sve pod budnm okom ujaka DŽejmsa Bonda 007 i ostalih drugara… Uh! Pred vama je očito pravi pravcati super heroj! Upoznajte se sa njim bolje i izvolite, pridružite mu se u novim superherojskim avanturama! Predstava je dinamična, vedra, obiluje komičnim scenama i originalnim songovima. Gigine priče su poučne, edukativne i krajnje zabavne“ – navode ovim povodom iz Kulturnog centra Zrenjanina

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.