Dajković zahvalio Vučeviću na gostoprimstvu: Srećan sam što živimo u vremenu snažne i moćne Srbije koja neće da stane!

SRBIJA – Konačno sam srećan što živimo u vremenu snažne i moćne Srbije koja ne može i neće da stane. Sretno na izborima dragi prijatelju – poručio je Dajković

Predsednik Slobodne Crne Gore Vladislav Dajković sastao se u Beogradu sa ministrom odbrane u Vladi Srbije i predsednikom SNS Milošem Vučevićem koji mu je, kako kaže, priredio bratsko gostoprimstvo, a on je lideru SNS – a poželeo sreću na predstojećim izborima.

– Otkad znam za sebe roditelji su me učili da je pored Crne Gore Srbija naš dom. I stvarno, gde god da odem po Srbiji osećam se kao da sam svoj na svome. Tako je to danas bilo sa mojim prijateljem, zemljakom rodom iz slavnih Kuča, predsednikom SNS -a i ministrom odbrane Milošem Vučevićem koji mi je priredio bratsko gostoprimstvo u Beogradu – napisao je Dajković na svom Fejsbuk profilu.

Kada bi, kaže, morao da istakne najvažnija dostignuća Srbije u vreme predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ministra Vučevića, to bi “sigurno bio povratak Srbije sebi, posle decenija lutanja”.

– Autoputevi, fabrike, nova radna mesta, status regionalne vojne sile, dostojanstveno i nepokorno stajanje između Zapada i Istoka, čuvanje od zaborava naših žrtava i negujući našu kulturu i tradiciju, ali i briga za Srbe na Kosovu i Metohiji i širom regiona – samo su neke od stvari koje zavređuju moje poštovanje – naveo je Dajković i istakao:

– Konačno sam srećan što živimo u vremenu snažne i moćne Srbije koja ne može i neće da stane. Sretno na izborima dragi prijatelju – poručio je Dajković.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.