Islamisti u kampanji za Đilasa i Mariniku: Sarajevu smeta jaka i suverena Srbija, ali i postojanje Republike Srpske

Nije ni čudo što ih federacijsko Sarajevo podržava, kada se, đilasovci zalažu za ukidanje Republike Srpske. Da mogu, ukinuli bi i Srbiju, ukoliko bi to bila cena da dođu na vlast.

Islamistička Slobodna Bosna, koju mediji Dragana Đilasa svakodnevno citiraju u napadima na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, nastavila je da vodi prljavu kampanju protiv srpskog predssednika, tako što je sada objavila novi tekst kojim optužuje Vučića što čuva Srbiju i sve srpsko!

Izjava Aleksandra Vulina da Srbija koju vodi Aleksandar Vučić neće priznati Kosovo, kao i da neće napustiti Republiku Srpsku, zasmetala je bosanskom portalu “Slobodna Bosna”, koji otvoreno podržava opozicioni blok koji predvode Dragan Đilas i Marinika Tepić.

Foto: printscreen

“Slobodna Bosna“ je objavila tekst sa naslovom: „ALEKSANDAR VULIN PRIZIVA SRPSKI SVET: “Srbija koju vodi Vučić neće priznati Kosovo, neće napustiti RS i neće uvesti sankcije Rusiji”.

Da je srpska tajkunska opozicija uspostavila stratešku saradnju sa sarajevskim antisrpskim medijima, potvrđuje i saradnja tajkuna Šolaka sa sarajevskim Oslobođenjem. Nije ni čudo što ih federacijsko Sarajevo podržava, kada se, đilasovci zalažu za ukidanje Republike Srpske. Da mogu, ukinuli bi i Srbiju, ukoliko bi to bila cena da dođu na vlast.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.