logo transparend vojvodina uzivo

Čistoća Beograd: Nova vozila za odnošenje otpada u voznom parku „Čistoće“

BEOGRAD – Vozni park JKP „Gradska Čistoća“ Beograd od sada je bogatiji za 5 potpuno novih vozila za sakupljanje i transport otpada, tipa „Presa“, zapremine 18 kubika. Vozilima najvišeg kvaliteta, dodatno je obnovljen i modernizovan vozni park preduzeća, koji u ovom trenutku broji preko osam stotina vozila različitih tipova.
Foto: JKP Čistoća Beograd

U poslednjih pet godina preduzeće je znatna sredstva uložilo u obnovu voznog parka, tako da je prosečna starost vozila sa 15 godina smanjena na oko četiri godine.
-JKP „Gradska čistoća“ Beograd ima visoko postavljene ciljeve, te radi unapređenja poslovanja i ostvarivanja svojih ciljeva kontinuirano nabavlja nova vozila- izjavio je vršilac dužnosti direktora JKP „Gradska čistoća“ Beograd, Marko Popadić.

Foto: JKP Čistoća Beograd

On je dodao da ovakva vozila doprinose tome da Beograd bude još čistiji i uređeniji grad.

-Osim toga, modernizacijom voznog parka povećavamo bezbednost radnika, što je takođe jedan od prioriteta preduzeća. Dakle, novim vozilima obavljanje posla činimo bezbednijim, kvalitetnijim i ekološki prihvatljivijim. Samim tim i obuhvat površina je efikasniji i brži. Cilj je maksimalnan kvalitet u obavljanju posla, što znači da je i obaveza preduzeća da obezbedi dobre uslove za rad, pre svega moderna, ispravna, bezbedna i ekonomična vozila- zaključio je Marko Popadić.

Foto: JKP Čistoća Beograd

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.