Belivuk se naoštrio: Stao za govornicu i poneo veliki rokovnik!

BEOGRAD – Suđenje za sutra se otkazuje jer potencijalni svedok-saradnik Vladimir Draganić ima koronu.

Veljko Belivuk se danas izjasnio o svojoj krivici i rekao da nije počio zlodela koja mu se stavljaju na teret. On se pridružio rečima svojih advokata jasno rekao da “nije kriv”. Međutim, kako saznaje 24sedam, sprema se mnogo više od samo te rečenice jer je vođa klana sa sobom za govornicu navodno poneo i veliki rokovnik.

Njegove reči čuće se u javnosti nakon završetka ovog ročišta posle kog će on i ostati bez svojih branilaca.

Foto: 24sedam/Katarina Mihajlović

Advokat Nikola Ristović koji je branio trinaestoricu okrivljenih obavestio je javnost i još jednom potvrdio da izlazi iz ovog predmeta.

Još uvek nije zvanično potvrđeno da li će Vladimir Petrović, drugi Belivukov advokat takođe napustiti predmet i to voljom svog branjenika.

Suđenje za sutra se otkazuje jer potencijalni svedok-saradnik Vladimir Draganić ima koronu i nalazi se u izolaciji.

Podsetimo, druga optužnica protiv ovog klana za još dva ubistva je potvrđena sredinom jula i sud je na predlog Tužilaštva za organizovani kriminal doneo rešenje o spajanju dve optužnice.

Belivuk, Miljković i još 28 pripadnika njihove organizovane grupe prvom optužnicom se terete za ubistva Aleksandra Gligorijevića Pukija, Gorana Veličkovića, Lazara Vukičevića, Zdravka Radojevića, Aleksandra Gligorijevića Pukija i Milana Ljepoje, kao i za oružje, drogu, otmicu i silovanje.

Pročitajte još:
 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: