Bačka Topola: Ministar Vesić obišao radove na rekonstrukciji zgrade željezničke stanice i podvožnjaka na Senćanskom putu (FOTO)

vesić-bt
BAČKA TOPOLA – Danas popodne, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Goran Vesić, obišao je radove na rekonstrukciji zgrade željezničke stanice u Bačkoj Topoli kao i radove na izgradnji podvožnjaka na Senćanskom putu.

Ministra Vesića su, pored predsednika Skupštine opštine Bačka Topola, Saše Srdića, dočekali i drugi funkcioneri lokalne samouprave kao i mnogobrojni meštani. U Bačkoj Topoli su u toku radovi na izgradnji brze pruge Novi Sad-Kelebija, a u okviru projekta brze pruge Beograd-Budimpešta, koju finansira država Srbija. Sem izgradnje više podvožnjaka i same brze pruge, projekat obuhvata i rekonstrukciju zgrade željezničke stanice u Bačkoj Topoli, koja će dobiti sasvim novo ruho. Radovi na izgradnji podvožnjaka na Senćanskom putu se odvijaju po planu. Ukupna dužina podvožnjaka će biti oko 240 metara, a do sada je završeno oko 75 odsto posla.

vesić-bačka topola
Foto: Vojvodina uživo
vesić-bačka topola
Foto: Vojvodina uživo

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: