logo transparend vojvodina uzivo

Ašanjci prikupili 320 hiljada dinara za Kosmet

PEĆINCI – Organizacija „Svi za Kosmet“, zajedno sa Svetom mesne zajednice Ašanja, organizovalo je 14. juna, prvog dana manifestacije „Gibanicijada 2024“, humanitarni turnir u pikadu i stonom fudbalu „Igraj za Kosmet“.

Milan Balaban iz Ašanje rekao nam je da je na turniru učestvovalo 33 igrača pikada i 16 ekipa u stonom fudbalu, kao i da je prikupljeno velikih 320 hiljada dinara za pomoć našem narodu na Kosovu i Metohiji.

„Mi često idemo na Kosovo i Metohiju, obilazimo naš narod tamo i znamo koliko im znači, ne samo svaki dinar koji donesemo ili poklon, nego i pažnja i znak da nisu zaboravljeni. Svakome ko je Srbin, ko je jednom bio na KiM i video patnju našeg naroda tamo, ne može da bude svejedno. A prilikom organizovanja ovakvih i sličnih akcija, nama zaista svi pomažu – i pojedinci i firme, a veliku podršku i pomoć imamo i od naše Opštine. Puno mi je srce kada vidim da su ljudi još uvek ljudi, spremni bezuslovno da pomognu“ – rekao je Balaban.

Organizacija „Svi za Kosmet“, koja godinama širom Srbije prikuplja i dostavlja humanitarnu pomoć našem narodu na Kosovu i Metohiji, je i ovogodišnji dobitnik Plakete za humanost opštine Pećinci.

Pročitajte još:

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.