ARRI pruža pomoć poljoprivrednicima u prijavi za obnovu statusa gazdinstva

INĐIJA – Iz Ministarsva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Republike Srbije, obavestili su poljoprivredne proizvođače da krajnji rok za prijavu u sistem eRPG ne postoji te su u mogućnosti da prijavu i obnovu statusa gazdinstva odrade sve do podnošenja zahteva za željenu subvenciju.

Agencija za ruralni razvoj opštine Inđija (ARRI) i ovaj put izašla je u susret poljoprivrednim proivođačima sa teritorije opštine Inđija, pri pomoći za obnovu gazdinstva i prijavu u sistem eRPG. Iz Agencije za ruralni razvoj opštine Inđija su pozvali sve poljoprivredne proizvođače, koji imaju problem sa prijavom u sistem eRPG, da dođu u prostorije Agencije kako bi se prijavili i izvršili obnovu gazdinstva. Ono što je neophodno da ponesu sa sobom pre nego što dođu u Agenciju jeste njihova trenutna setvena struktura.

Ukoliko poljoprivrednici nisu u mogućnosti da dođu do Agencije sva detaljna uputstava se nalaze na sajtu eagrar.gov.rs ili na YouTube kanalu Ministarstva.

U slučaju da poljoprivrednici imaju dodatna pitanja uvek mogu potražiti informacije besplatnim pozivom na broj 0800106107 .

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: