logo transparend vojvodina uzivo

Kružni tok na putu Inđija, Beška, Maradik

INĐIJA – U cilju bezbednosti učesnika u saobraćaju, odbornici Skupštine opštine Inđija doneli su Odluku o izradi Plana detaljne regulacije za petlju „Maradik“.

Na mestu jedne od “crnih tačaka” na putevima u Sremu, raskrsnice puteva  Inđija- Beška – Maradik biće izgrađen kružni tok, kako bi se povećala bezbednost svih učesnika u saobraćaju. Ovom odlukom  će se omogućiti priključenje na autoput E75 u pravcu ka Novom Sadu istakao je na sednici Vladimir Gak, predsednik opštine Inđija i dodao:

„Izgradnja ove petlje za Inđiju nosi samo benefite, pre svega za inđijsku privredu koja je u ekspanziji u severoistočnoj radnoj zoni. Ovim planom regulišemo izgradnju, ne samo kružnog toka na mardičkoj raskrsnici tzv. krst, nego i izgradnju petlje. Odnosno sa „devijacije“ moćićemo da izlazimo i u smeru ka Novom Sadu, što za Inđiju nosi samo benefite. Naše je da donesemo planove, sve finansira i radi Republika Srbija. Kroz ovaj plan, provućićemo i izgradnju kružnog toka na raskrsnici tzv. krst kod Maradika, čime ćemo značajno podići bezbednost saobraćaja na ovim deonicama.“ zaključio je predsednik Gak.

Odluka o izradi Plana detaljne reguacije, rekonstrukcije i izgradnje petlje “Maradik” na državnom putu prvog A reda usvojena je jednoglasno.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.