Apatin: KK „Panonija“ ostvario zapažene rezultate na Kajakaškoj regati (FOTO)

KK „Panonija“
APATIN – Juče je, u Kanjiži, održana 49. Kajakaška regata, a trke su veslane na reci Tisi, na distanci od 500m. Ekipa „Panonije“, predvođena trenerom Jovom Mandićem, ostvarila je zapažene rezultate, te su se svi takmičari kući vratili sa bar jednom medaljom oko vrata.

U konkurenciji seniorki, Dajana Urtajl je bila druga, dok je kod seniora Marko Kovačević bio peti. Kod juniorki. Dajana Urtajl je bila druga, a juniora Marko Kovačević peti. U disciplini k2 mix, tačnije u trci mešovitih posada, Dajana i Marko su bili treći.

Kod kadetkinja, u trci jednoseda, Anja Kovačević je bila prva, a Sonja Urtajl druga, dok su kadetkinje u trci dvoseda pokazale su svoju superiornost ove godine i ponovo se u Apatin vraćaju sa osvojenim prvim mestom i zlatnom medaljom.

„Još jedno uspešno takmičenje je za nama. Malo ne specifični uslovi jer se veslalo na „živoj“ tekućoj vodi, s obzirom da je takmičenje održano na reci Tisi, ali to nije omelo naše takmičare da se pokažu u najboljem svetlu“, poručili su iz KK Panonija.

KK Panonija-apatin
Foto: opština Apatin
KK Panonija-apatin
Foto: opština Apatin
KK Panonija-apatin
Foto: opština Apatin

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.