Apatin: Prijem za Aleksandru Marić, heroinu 2022. godine

Aleksandra Marić, heroina 2022- apatin
APATIN – U okviru Konkursa za pojedince koji su se u 2022. godini istakli svojim nesebičnim herojstvom, a u organizaciji Delegacije Evropske unije u Srbiji i Fondacije „Ana i Vlade Divac“, Apatinka, Aleksandra Marić, našla se u deset odabranih heroja na nivou cele Srbije.

Tim povodom, u „Plavoj” sali opštine Apatin, organizovan je prijem za ovu heroinu. Prijemu je prisustvovala i Mirjana Ćalić, iz Udruženja građana „Mali princ”, koja je i predložila Aleksandru za nagradu, ispred Fondacije „Ana i Vlade Divac“ bila je projektna menadžerka, Ivona Gvozdenović, dok su lokalnu samoupravu predstavljali zamenik predsednice opštine Apatin, Radovan Đukić i šefica kabineta, Nataša Ćurćić.

„Za nas je ovaj Konkurs veoma važan. Sprovodimo ga treću godinu u saradnji sa Delegacijom Evropske unije u Srbiji i želimo da afirmišemo i promovišemo dobra dela, herojska dela običnih ljudi i damo primere drugima kako mogu da urade nešto lepo i korisno za svoju zajednicu i budu nagrađeni zbog toga”, rekla je Ivona Gvozdenović, koja je na današnji prijem, ispred Fondacije „Ana i Vlade Divac“, kao znak pažnje, za Aleksandru Marić donela tortu.

Zamenik predsednice opštine Apatin, Radovan Đukić, čestitao je Aleksandri Marić na dobijenom priznanju istakavši da će lokalna samouprava, kao i do sada, podržavati svaku vrstu humanitarnog rada i aktivnosti koje se sprovode u opštini.

„Priznanje mi veoma puno znači i zapravo je najveće priznanje koje sam do sada dobila. Ono na najbolji način prezentuje rad Udruženja „Mali princ” i biće nam velika satisfakcija za dalji rad”, rekla je Marić.

 

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: