Ana Mihaljica ušla u Centar za socijalni rad, postoji verovatnoća da danas decu odvede kući

NOVI SAD – Slučaj Ane Mihaljice, kojoj je Centar za socijalni rad oduzeo troje dece starosti 10, 6 i 3 godina postao je jedna od centralnih tema oko koje se javnost podelila.

Nakon emisije “Ni 5 ni 6” na Kurir televiziji kod Jovane Grgurević slučaj se ponovo pokrenuo sa mrtve tačke, te je Ana Mihaljica danas uspela da uđe u Centar za socijalni rad sa advokatom i prema nezvaničnim saznanjima, postoji šansa da danas decu odvede kući.

Ekipa Kurir televizije je ispred Centra za socijalni rad i uzela je prvu izjavu Ane i njenog advokata pre ulaska u Centar:

– Obećali su da će danas deca biti puštena Mihajlo, Gavrilo Rafailo i da ću konačno moći da budem sa njima. Eto, molim vas, samo pomenite, malo pomolite se – rekla je Ana.

Kurir će vas iz minuta u minut izveštavati o toku raspleta ovog slučaja, a sve ekskluzivne snimke moći ćete da gledate danas u emisiji “Puls Srbije” od 12 sati na Kurir televiziji.

Podsetimo, Ana Mihaljica gostovala je u emisiji “Ni pet ni šest” kod domaćina emisije Jovane Grgurević gde je celoj Srbiji konačno otkrila njenu stranu priče koju do sada nisu mogli da čuju.

– Poslednji put sam videla sinove 19. decembra 2023. godine. Svaki dan mi je sve više povređeniji, bolniji i teži. Sutra bih trebala da ih konačno vidim, ne bojim se ničega i nikoga, nadam se samo da su oni dobro. Nadam se da će osetiti ogromnu količinu ljubavi. Negde duboko znam da oni to osećaju sve vreme – rekla je tada Ana.

Potom je Centar za socijalni rad 19. marta saopštio da je ostvarena saradnja sa Anom.

– Obaveštavamo vas da je dana 19. marta ostvarena saradnja sa majkom Anom Mihaljicom, reuspostavljen je kontakt majke i maloletne dece i dogovoreni su dalji koraci u postupanju, a sve u najboljem interesu dece – saopštio je tada Centar za socijalni rad Novog Sada.

Pročitajte još:

 Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.