logo transparend vojvodina uzivo

Albanac ubio Srbina ispred restorana

Hitna pomoć je brzo stigla na mesto zločina ali nesrećnom sportisti iz Srbije nije bilo spasa

Srpski državljanin Aleksandar Stefanović (38) ubijen je juče rano ujutru ispred jednog lokala u Diseldorfu u Nemačkoj, a zbog sumnje da je u njega ispalio hice uhapšen je Albanac Rustem Lapi (52).

Kako prenose nemački mediji, ubistvo se dogodilo u nedelju u 2.25 u centru Disledorfa i to posle kraće rasprave između dvojice muškaraca.

– Ubijeni Aleksandar Stefanović, bio je poznat po tome što se bavio borilačkim veštinama, MMA borac je bio, a u Diseldorfu je držao restoran ispred kog je i ubijen. Prema rečima očevidaca, sukob je počeo u lokalu pošto je osumnjičeni pretio gostima, a onda se posvađao i sa vlasnikom restorana. Navodno, rešili su da izađu napolje kako bi rešili problem. Međutim, svađa je postala još gora i osumnjičeni je iznenada izvadio pištolj i nekoliko puta pucao u Stefanovića – navode albanski mediji.

Hitna pomoć je brzo stigla na mesto zločina ali nesrećnom sportisti iz Srbije nije bilo spasa.

Kako navode izvori nemačkih medija, ubica se posle zločina vratio u restoran u kom je odmah i uhapšen.

– Za sada nije poznato da li su se ubica i žrtva poznavali od ranije, ili su se te noći prvi put sreli i posvađali. Rustem Lapi, navodno je takođe godinama živeo u Nemačkoj – navode oni.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.