Zrenjaninski Zimski turnir u malom fudbalu počinje 24. decembra

ZRENJANIN – U Kristalnoj dvorani 24. decembra počinje deseti po redu Zimski turnir u malom fudbalu, ,u četiri takmičarske kategorije i uz bogat nagradni fond, najavio je danas organizacioni tim turnira na konferenciji za medije koja je održana u multimedijalnoj sali Gradske kuće.

Jubilarni turnir su najavili zamenik gradonačelnika Zrenjanina Saša Santovac, predsednik Fudbalskog saveza grada Zrenjanina Velibor Mladenović i članovi Organizacionog odbora Darko Tošić i Branislav Pandurov.

Prošle godine je turnir po prvi put organizovan pod okriljem gradskog fudbalskog saveza, kada su učestvovale 32 seniorske ekipe, a zamenik gradonačelnika ističe da Grad Zrenjanin i ovog puta, kao i do sada, pomaže organizaciju turnira, u finansijskom delu i kroz ustupanje na korišćenje “Kristalne dvorane”, zajedno s Javnom ustanovom “Sportski objekti”.

„ Radi se o jednom od najvažnijih turnira u gradu, posebno kada je u pitanju fudbal i takmičenje u nekom zimskom periodu, tako da koristim priliku da pozovem sve zainteresovane ekipe da se prijave za učešće na ovom turniru.“ – istakao je Santovac.

Predsednik FS grada Zrenjanina Velibor Mladenović rekao je da fudbal, zbog Svetskog prvenstva, trenutno mnoge zaokuplja i da će se organizatori turnira potruditi da animiraju što više fudbalera koji bi na njemu učestvovali.

„ Ovo je period kada se skraćuje zimska pauza, kako bi ekipe bile spremne za prolećni deo sezone, a iskoristićemo i školske raspuste, da i đaci, osnovci i srednjoškolci, mogu to vreme da iskoriste na fudbalski način i budu deo ove naše priče.“ – kazao je Mladenović.

Član organizacionog odbora Darko Tošić predočio je tehničke detalje u vezi sa turnirom, istakavši da je početak zakazan za 24. decembar, a planirani završetak je 15. januar naredne godine. Prijave su otvorene do 23. decembra, kada će biti i izvlačenje parova u “Kristalnoj dvorani”, najverovatnije u 18 časova, kao i prošle godine.

Prijave se podnose putem telefona 065-447-4511.

 

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.