Dugoočekivani koncert Darka Rundeka u Zrenjaninu najavljen za decembar

ZRENJANIN – U Velikoj sali Kulturnog centra u petak, 16. decembra sa početkom u 20 časova, održaće se koncert Darka Rundeka, u okviru njegove koncertne turneje pod nazivom “Darko Rundek & ekipa”.

Rundek i Ekipa će prvo nastupiti u zagrebačkom KSET-u, gde će održati pet koncerata u periodu od 28. novembra do 4. decembra.

Tokom decembra poznati muzičar Darko Rundek održaće takođe pet koncerata u Srbiji u organizaciji promoterske kuće Long Play.

“Kako ove godine slavimo 20. rođendan albuma ‘Ruke’, daćemo više prostora pesmama sa tog izdanja” – najavljuje proslavljeni umetnik uoči predstojećih susreta sa publikom.

Za početak mini turneje zakazan je nastup 9. decembra u Kulturnom centru Pančeva, zatim 10. i 11. decembra, uslediće dva koncerta u Novom Sadu (Pozorište mladih).

Nakon toga Rundek i Ekipa stižu 16. decembra u Zrenjanin (Kulturni centar) i na kraju, 17. decembra u Smederevsku Palanku (sala Osnovne škole „Heroj Ivan Muker“).

Remasterizovan album “Ruke”nedavno je, odmah po objavljivanju, dospeo na prvo mesto liste najprodavanijih u Hrvatskoj. Reizdanje je ispratio animirani tekstualni video za pesmu “Sjaj što izdaje

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: