3 najbolja besplatna programa za dizajniranje enterijera za početnike

Sajt Besplatni programi napravio je listu od tri, po njihovom mišljenju, najbolja besplatna programa za dizajniranje enterijera koja su pogodna i za početnike.

Planner 5D

Pomoću ovog programa se mogu napraviti realistični enterijeri i eksterijeri kuća u 2D i 3D formatu. Pomoću ovog programa planiranje uređenja prostora možete da počnete ispočetka ili od nekog već napravljenog šablona, koji onda možete menjati i prilagođavati svojim potrebama.

HomeByMe

Kao i Planner 5D, prvo pravite plan sprata sa rasporedom soba, hodnika, vrata i prozora, a onda dodajete nameštaj i ostale kućne elemente. Ono po čemu se HomeByMe izdvaja su kućni predmeti koje dodajete u svoj dizajn. Naime, kompanije koje prave nameštaj i ostale kućne elemente mogu da dodaju svoje predmete u katalog programa. Program besplatno možete da iskoristite za samo tri dizajna posle čega ćete morati da platite za dalje korišćenje.

Roomstyler

Ono po čemu se Roomstyler izdvaja je činjenica da je ovo program za apsolutne početnike. Na veb sajtu ćete pronaći mnoštvo video tutorijala koji će vam pomoći da naučite da koristite program i odgovoriti na svako vaše pitanje.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: