logo transparend vojvodina uzivo

Kako letovati besplatno? Čuvanje kućnih ljubimaca u zamenu za smeštaj

Putovanje i briga o kućnim ljubimcima – kombinacija koja se možda čini nespojivom, ali zapravo mogu savršeno ići zajedno. Ako ste ljubitelj kućnih ljubimaca i uživate u putovanjima, čuvanje kućnih ljubimaca može biti jedinstven način da istražite nova mesta dok se brinete o tuđim krznenim prijateljima. Sve više ljudi se odlučuje za čuvanje kućnih ljubimaca kao alternativu tradicionalnom smeštaju, a nije teško shvatiti zašto. Ne samo da možete provoditi vreme s predivnim životinjama, već možete i uštedeti novac i doživeti autentičniju stranu odredišta.

Portal “ThrustedHousesitters“osmislio je koncept koji nudi brigu o kućnim ljubimcima vlasnicima koji žele putovati, u zamenu za smeštaj osobama koje žele putovati.

Na ovom portalu vlasnici kućnih ljubimaca mogu se povezati s pouzdanim čuvarima kućnih ljubimaca koji će se brinuti o njihovim ljubimcima dok su odsutni, obično u zamenu za besplatno mesto za boravak.

Ovakav dogovor koristi obe strane – vlasnik ljubimca može putovati bez brige, a čuvar ljubimca dobija besplatan smeštaj u kući vlasnika ljubimca.

Glavna prednost korišćenja ovog modela za vlasnike kućnih ljubimaca je mir koji dolazi sa saznanjem da se o njihovom ljubimcu dobro brine dok su odsutni. Štaviše, ne moraju plaćati skupe hotele ili čuvare kućnih ljubimaca, što ih čini pristupačnom opcijom za one sa ograničenim budžetom.

Naravno, osim brige o kućnim ljubimcima, očekuje se i briga o biljkama. Zalivanje cveća i čišćenje (za sobom) podrazumevaju se, ali neki smeštaji i porodice čak obezbeđuju čišćenje kuća i apartmana na nedeljnoj bazi.

Sve u svemu – odličan način za povoljna putovanja!

Pre nego se previše obradujete, postoji jedna caka – a to je cena godišnje članarine koju morate platiti da biste koristili portal “ThrustedHousesitters“.

Cena je simbolična i iznosi 199 dolara godišnje, što je u poređenju sa plaćanjem hotela prava sitnica.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.