Izrađena projektna dokumentacija za obnovu puta u ulici Feher Ferenca

Plan

KANJIŽA – Uspešna realizacija projekta „Izrada projektno-tehničke dokumentacije za potrebe izgradnje prve faze asfaltnog kolovoza širine 3 metra u delu ulice Feher Ferenca u opštini Kanjiža”.

Opština Kanjiža je u martu 2021. godine uspešno konkurisala  kod Pokrajinskog sekretarijata za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu.

Naziv projekta „Izrada projektno-tehničke dokumentacije za potrebe izgradnje prve faze asfaltnog kolovoza širine 3 metra u delu ulice Feher Ferenca u opštini Kanjiža”

Opština Kanjiža je uspešno realizovala projekat. Projekat sprovodi INFRA- SVK  za projektovanje Subotica koji je u postupku javne nabavke male vrednosti dobio pravo izrade projektno-tehničke dokumentacije.

Opšti cilj ovog projekta je doprinos stvaranju povoljnih uslova za poslovanje, rastu i razvoju malih i srednjih predzeća, povećanje zaposlenosti i konkurentnosti, poboljšanju poslovne i investicione klime.

Specifičan cilj projekta je pripremanje projektno – tehničke dokumentacije za razvoj poslovne infrastrukture u bloku 8 u Kanjiži u cilju davanja doprinosa privlačenju aktivnog kapitala, poboljšanju  regionalne konkurentnosti i unapređenju privrednog kapaciteta opštine.

Opština Kanjiža se zahvaljuje Pokrajinskom sekretarijatu za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu na dodeljenim sredstvima.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.