Zvuči poznato? Pet čestih izraza koje muškarci koriste kad gube interesovanje za vezu

U nastojanju da sačuvaju osećanja svoje partnerke, mnogi muškarci pribegavaju frazama koje umanjuju bol razlaza, poput tvrdnje da nisu spremni za ozbiljnu vezu.

Bez obzira na najiskrenije želje i napore da veza opstane, ponekad se suočavamo s neuspehom. Razlozi za to mogu biti raznoliki, a često se svodi na nedovoljnu zainteresovanost partnera. Važno je napomenuti da to ne implicira da je problem u vama, mada smo svesni da takvo saznanje ne ublažava bol.

Ukoliko čujete od svog partnera neku od sledećih fraza, možda je najbolje da se distancirate. Na taj način, brže ćete započeti proces emocionalnog oporavka i pružiti sebi priliku za novi početak u uspešnijem odnosu. Transformacioni kouč specijalizovan za partnerske odnose, Slađana Trikić, delila je pet često korišćenih fraza koje muškarci iznose kada gube interesovanje:

  • “Nisam spreman za vezu.”
  • “Moram da se fokusiram na posao i karijeru.”
  • “Možemo ostati prijatelji.”
  • “Nije do tebe, do mene je.”
  • “Ti zaslužuješ bolje.”

Navedene fraze, iako možda postavljene s namerom da budu nežne, često kriju suštinske izazove u vezi. Važno je prepoznati signale i pronaći put ka emotivnom isceljenju, otvarajući prostor za srećniji ljubavni put u budućnosti.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: